Конзервативни покрет Наши позива све појединце који се сматрају патриотама, а налазе се на изборним листама за предстојеће изборе да се повуку са истих, као и све политичке субјекте који се сматрају патриотама, да своје листе повуку са предстојећих републичких и локалних избора.

Позивамо вас да не учествујете у давању легитимитета Александру Вучићу у издаји Косова и Метохије, а све зарад минималне политичке промоције коју вам нуди режим не би ли се сакрио иза вас, како би у јавности представио своју победу легитимном и демократском, а издају Косова патриотским чином.

Западне силе на челу са Америком и Немачком месецима у назад вршили су притисак на опозицију да изађе на изборе и по сваку цену су захтевали да се Српској напредној странци да легитимитет након избора, као демократски изабраној вољом народа и која ће формирати власт.

Конзервативни покрет Наши вас подсећа да је ово последњи час да се повучете са намештених избора и пре издаје која ће уследити, а након тога и ви ћете бити саучесници у истој и нећете се ни по чему разликовати од оних који буду потписници издаје.

Да вас се не стиде ни преци ни потмоци, одустаните од избора и издаје Косова и Метохије.

БОЈКОТ!

Информативна служба

КПН