Да је Србија земља у којој свако пискарало које успе да дође да медија „врхунски национални прегалац“ потврђује пример извесног професора Милоша Ковића.

Извесни професор дао је себи за право да оптужује Србе са КиМ који су иступили из „Покрета за одбрану Косова и Метохије“ и навео  да је реч о смишљеном покушају да се разбије наведени покрет.

Овај „смишљен“ покушај напуштања покрета огледа се у незадовољству Срба са КиМ, управо због тога што извесни професор није хтео да као заступник покрета поднесе кривичну пријаву против Александра Вучића.

Како би своју сарадњу са Александром Вучићем која се базира на  више нивоа што више забашурио, извесни професор оптужио је оне које живе и даље на КиМ да покушавају да увуку  „Покрет за одбрану Косова и Метохије“ у свој свет страначких и тајкунских сукоба и страсти.

Извесни професор који је себе поставио као симбол патриотизма, знања и борбе за Ким не сме да поднесе једну обичну пријаву против диктатора, а то је наравно због тога што је још један у низу  његових плаћеника који има само једну улогу коју покушава да одигра што је  боље могуће. Што више забашурити издају КиМ и растурити сваку праву иницијативу за одбрану истог.

Драги мој професоре уместо Ви мени да одржите час то ћу урадити ја Вама и то час савремене политичке реалности и  научићу Вас како у Србији пролазе дисиденти.

У време када је Александар Вучић потписао Бриселски споразум, ја сам био директор Народне библиотеке „Свети Сава“ у Аранђеловцу. Ја нисам ћутао попут Вас,  већ сам отишао међу окупљени народ који се налазио испред Скуштине Србије.  Одржао сам  говор и сутрадан сам смењен са функције коју сам обављао веома успешно.

Не сећам се да сам Вас тамо видео, али знам да сам био прва жртва политичког прогона  СНС-а у Србији и о томе је писао професор Коста Чавошки.

Ваше подршке народу тих дана се не сећам, баш као ни вашег говора ни страдања.

Ви сте и дан данас на многим државним функцијама на којима је немогуће бити уколико нисте сарадник и послушник диктаторског режима попут овог напредњачког на челу са Александром Вучићем.

Такође, Ви сте тај који сте давали и дајете још увек ветар у крила Милошу Јовановићу трећеразредном политичару који чак није могао да одштампа себи ни плакате за изборе, већ су му то одрадили из централе СНС-а у Београду.

Зато, маните нас прича у фолијама и обланди о Вашем патриотизму.

Нити сте родољуб, нити сте дисидент, нити сте икада страдали од било којег режима, а ја вам радо могу препричати како је у затвору и како је то када Вас због политичких ставова и мишљења пар стотина пута позову на „информативни разговор“.

Предлажем Вам да се што пре вратите тамо одакле сте изашли, а замишљам Вас како седите у канцеларији као у драми „Сироти мали хрчки“  и симулирате посао.

Ако је Србија спала на то да Ви браните КиМ, бојим се да ће бити изгубљена и Шумадија.

Срдачан поздрав из Шумадије!

Иван Ивановић шумадијски сељак!