Конзервативни покрет „Наши“ након изјава појединих „опозиционих“ политичара попут Небојше Зеленовића „да опозиција треба да се укључи у решавање косовског питања“  односно у Вучићеву издају Косова,  поручује да је обавеза свих родољуба у Србији да не дозволе да по паду напредњачког режима на власт дођу издајници као што је и сам Александар Вучић.

Трка у додоворавању западу која долази од појединих странака и политичара ко ће бити већи издајник опозиција или Александар Вучић је апсолутно неприхватљива и пре свега штетна за опстанак нашег народа и државе у сваком смислу.

Смена власти у Србији не сме бити само пука формалност по старом рецепту „сјаши Курта, да узјаше Мурта“, већ мора бити суштинска са драматичним заокретом на свим пољима.

Политика ЕУ нема алтернативу довела је Србију на корак до пропасти у сваком погледу и истрошени политичари који у подледњих двадесет година нису у јавност изашли ни са једном новом идејом осим излизаних прича о „рају који нас чека када уђемо у ЕУ“ , више никада неће  бити ти који ће креирати судбину српског народа.

Време је да Србију воде људи које је  воле, а не ЕУ полтрони које интересује само долазак на власт и лични интерес.

ИНФО КПН