Конзервативни покрет НАШИ захтева од надлежних органа да Андреј Вучић брат председника Србије Александра Вучића буде испитан на полиграфу пред независном комисијом коју ће чинити независни међународни стручњаци.

Андреј Вучић годинама у назад доводи се у везу са организованим криминалом како у Србији тако и ван ње, а круна свега су дешавања која се везана са плантажу марихуане „Јовањица“.

Последњих дана можемо видети агресивну медијску кампању режимских медија преко које  се покушава да се сведочење окривљеног Предрага Колувије искористи како би се раскинула било каква веза између њега и Андреја Вучића.

Вест да је ухапшени Колувија одмах по хапшењу звао брата председника Србије, сада медијски покушава да се пребаци на на други ниво и веже за друга лица.

Конзервативни покрет НАШИ подсећа да је Андреј Вучић безброј пута до сада у јавности окарактерисан као шеф подземља у Србији.

У то име захтевамо да Андреј Вучић буде саслушан и испитан пред независном комисијом у којој ће се налазити и независни међународни стручњаци и да одговор да ли је он шеф организованог криминала у Србији и да ли има везе са Јовањицом.

 

Информативна служба

КПН