Конзервативни покрет НАШИ обраћа се јавности поводом најновијих медијских спинова који долазе из кухиње епископа Иринеја Буловића.

По ко зна који пут Иринеј Буловић покушава да замаскира своју сарадњу са Александром Вучићем и његовим издајничким режимом који од самог доласка на власт спроводи пројекат издаје Косова и Метохије.

Иринеј Буловић се отворено сврстао на страну издајничке власти, а сада покушава да докаже свој патриотизам тако што се сукоби са телевизијом Н1 представљајући себе као борца против америчког утицаја у Србији.

Иринеј Буловић не заступа интересе Србије нити интересе српског народа, а критика ка телевизији Н1 је обичан медијски спин и обрачун са поменутом телевизијом постоји искључиво јер се на њој говори о његовој вези са издајничким режимом Александра Вучића.

Епископ Бачки имао је безброј прилика да докаже свој патриотизам и каже Александру Вучићу да је издајник и да ради против интереса Србије, а не да му буде десна рука и подршка у пројекту „независно Косово“ , за шта му је доделио и орден.

Активности Иринеја Буловића усмерене су директно против интереса српске државе и народа као и против интереса СПЦ, а за противуставне активности и подршку у издаји Косова и Метохије мораће пре или касније да да одговор пред надлежним органима Републике Србије.

Његов чин епсикопа не сме да га заштити од учествовања у издаји.

Информативна служба
КПН