Конзервативни покрет НАШИ обавештава јавност да епископ Иринеј Буловић отворено помаже Александру Вучићу у обрачуну против епископа који се противе издаји Косова и Метохије и отвореном мешању државе у рад СПЦ.

Иринеј Буловић месецима у назад ради на прикривању противуставног деловања Александра Вучића и он је најодговорније лице за доделу ордена човеку који ради на издаји Косова и Метохије и то насупрот вољи већини Епископа СПЦ и који очигледно мисли да се издаја може сакрити иза једног ордена.

Иринеј Буловић је узурпирао Свети Синод СПЦ као и сајт СПЦ преко којег се објављују строго цензурисани памфлети преко којих се манипулише верним народом и нападају Епископи који не желе да ћуте на криминалне и издајничке активности председника Српске напредне странке.

За његова саопштења су отворени сви режимски медији од Информера, Ало, Вечерњих Новости, Српског телеграфа…

У њима можете прочитати различите гадости о свим Епископима СПЦ који нису по мери Александра Вучића и Иринеја Буловића. Овај срамни двојац ради на изазивању раскола у СПЦ како би Александар Вучић што лакше могао да контролише СПЦ  у моментима када буде дошло до завршнице око издаје Косова и Метохије, коју Вучић спроводи од самог доласка на власт.

Конзервативни покрет НАШИ поручује Иринеју Буловићу  да престане са срамном подршком Александру Вучићу у издаји Косова и Метохије и да му заиста није потребно да по паду СНС-а  постане први Епископ СПЦ којем ће бити суђено због учествовања у издаји и гажења закона и Устава сопствене земље.

Конзервативни покрет

НАШИ