Конзервативни покрет Наши поставља питање да ли је Божидар Спасић некадашњи шеф специјалног тима Службе  државне безбедности умешан у организовање убистава српске емиграције широм света.

Божидар Спасић је у својој књизи из 2000. године „Ласица која говори“,  написао да стоји иза убиства албанског терористе у Белгији, али и наводи да је организовао преко деведесет акција по свету којима се обухваћене „усташко – шиптарске терористичке банде“.

Конзервативни покрет Наши доводи у сумњу исповест Божидара Спасића и поставља питање надлежним институцијама да ли је Божидар Спасић организовао убиства српских емиграната широм света за потребе тадашњих комунистичких власти.

Познато је да је УДБА умешана у десетине убистава српске емиграције, а оно на шта је потребно дати одговор да ли је Божидар Спасић био један од шрафофа те злогласне машинерије.

Конзервативни покрет Наши тражиће и отварање досијеа како би се сазнала имена налогодаваца за убиства која су вршена преко криминалних структура и људи од којих су неки и даље живи.

 

Информативна служба

КПН