Конзервативни покрет НАШИ најоштрије осуђује медијски линч и харангу против уваженог професора Владимира Вулетића, а чији је једини грех то што се усудио да говори истину.

Професор Владимир Вулетић постао је мета Александра Вучића, Александра Вулина и читаве режимске машинерије и њихових ботова јер је јавно  потврдио  оно о чему су поједини медији писали годинама – да је иза навијачке групе „Јањичари“, на чијем челу је био убијени Александар Стаковић, звани Сале Мутави, стајао актуелни генерални секретар Владе Србије Новак Недић. Вулетић је у Утиску недеље рекао да је та навијачка група иза које је стајао Недић, након преузимања трибине, покушала да преузме и клуб.

Александар Станковић је убијен 2016. године. Његовој сахрани присуствовао је Новак Недић.

Од момента када се јавности обратио и проговорио о везама Новака Недића са навијачком групом „Јањичари“ која је после убиства Салета Мутаовг променила назив у Принципи и на чије је чело дошао Веља Невоља, професор Вулетић је постао мета актуелног режима на челу са Александром Вучићем који предводи нападе.

Ово није први пут да се преко режимских таблоида врше овакви напади на противнике Александра Вучиће и људи који говоре истину у Србији.

Сетимо се само Оливера Ивановића и медијског линча који је извршен на њега од истих медија и налогодаваца и како је он завршио.

Порофесор Владимир Вулетић не сме бити мета прогона јер  говори истину и Конзервативни покрет НАШИ упутиће апел међународној јавности да учини све да се овај прогон заустави.

Информативна служба

КПН