Конзервативни покрет Наши представља јавности на увид фотографије Добрице Веселиновића лидера Не давимо Београд са члановима неонацистичког бенда „Цокуле“.

Добрица Веселиновић који недељама у назад позива на увођење санкција Руској Федерацији познат је међу љубитељима панк музике као велики пријатељ неонацистичког  бенда Цокуле који су кроз своје песме подржавали   нацистичку идеологију под чијом чизмом је страдало на милионе Руса против којих Добрица тражи санкције.

Њихове песме су певале о рушењу Тиране, Америци као дегенерисаној нацији,  о убијању комуниста, али оно што  упада у очи су песме на немачком језику и салутирање уз нацистички поздрав.

На свом албуму се чак и захваљују Добрици Веселиновићу за помоћ у издавању истог, али им и лидер Не давимо Београд такође статира и у музичком споту.

Позив за увођење санкција Руској Федерацији од стране Добрице Веселиновића је отворена подршка неонацистима у Украјини који су одговорни за убиства на хиљаде грађана и изазивање крвавих сукоба.

Конзервативни покрет Наши не чуди овакво понашање Добрице који сада себе покушава да представи као левичара, а  који  у реаллности крије своју неонаци прошлост коју је неговао кроз музику и коју је преточио и у политички живот Србије.

Информативни тим

КПН