Конзервативни покрет Наши даје пуну подршку професору Здравку Кривокапићу у борби против повратка Мила Ђукановића на власт у Црној Гори.
Дешавања која видимо последњих дана у Црној Гори само нам сведоче да је Демократски фронт  један од главних политичких кербера картела Вучић-Ђукановић који ради на рушењу  премијера Здравка Кривокапића.
 Демократски фронт и слични сатрапи из Србије у име Мила Ђукановића и Александра Вучића стварају вештачке политичке теме којима се  никада до сада нису бавили, како би премијеру Здравку Кривокапићу направили проблем пред међународним политичким факторима и вратили партију Мила Ђукановића на власт.
Управо због тога  је мајстор манипулација Беба Поповић саветник двојца Вучић- Мило тако пажљиво изабрао тему Сребренице, како би премијера  Здравка Кривокапића  ставио у положај да шта год буде урадио буде лоше.
Уколико је његов став против Резолуције о Сребреници за запад ће Мило Ђукановић поново бити фактор мира, стабилности и помирења, а нова власт великосрпска и шовинистичка.
Са друге стране доношење декларације о Сребреници је увод у сукоб са Србима, односно у сукоб који потпаљује Демократски фронт по налогу Мила Ђукановића  и Александра Вучића.
Конзервативни покрет Наши позива све Србе широм света, као и све грађане Црне Горе да не наседају на политичке манипулације које долазе из Београда из кабинета Александра Вучића који на све могуће начине покушава да помогне повратак на власт његовог партнера у криминалу Мила Ђукановића.
Александар Вучић који од самог доласка на власт спроводи издају Косова и Метохије свакако није особа која жели било шта добро српском народу у Црног Гори и било где на свету.
Информативна служба
КПН