• BEZ CENZURE | Srbija i Europrajd | Ivan Ivanović, Đorđo Žujović i Ivica Božić
  Tema ovog izdanja emisije „Bez cenzure“ je „Srbija i Europrajd“, a gosti su Ivan Ivanović, predsednik konzervativnog pokreta „Naši“, Đorđo Žujović, aktivista za ljudska prava i Ivica Božić iz pokreta „Asntiglobalisti Srbije“. Oni u emisiji debatuju o tome da li Europrajd treba održati ili otkazati, kome ide u prilog održavanje, a kome otkazivanje te kakve se vrednosti propagiraju na Europrajdu. Govoreći o ovoj temi Ivan Ivanović upozorava da se LGBT ideologija razvila od prostih šetnji do toga da pripadnici ove populacije traže da usvajaju decu, da im se legalizuju brakovi i drugo i ističe da se ne može narodu nametati nešto što većinski ne želi. Sa druge strane, Đorđo Žujović ističe da njemu ne smetaju ni Europrajd ni LGBT populacija i navodi da je on samo oruđe da određene, manje poznate i priznate organizacije budu uočljive javnosti i da se propagiraju na toj temi, oštro kritikuje i crkvu i stavove njenih predstavnika povodom najavljenog Europrajda. Ivica Božić govori o tome da je Europrajd način da se predsednik Vučić dodvori Zapadu, ali navodi i da je problem što pripadnici LGBT populacije traže da usvajaju decu što je, po njegovom mišljenju, u ovakvom demografskom stanju u kakvom se Srbija nalazi, nedopustivo.
 • Ivan Ivanović – Ulica Jasenovačkih žrtava u Beogradu, KTV Televizija
  Konzervativni pokret ,,Naši’’ zatražio je da ulica u Beogradu u kojoj se nalazi hrvatska ambasada ponese ime Jasenovačkih žrtava jer sećanje na te stradalnike mora biti na mnogo većem nivou nego što je danas smatra predsednik pokreta Naši Ivan Ivanović.
 • Njihov projekat je da svi postanemo jedno veliko ništa! Gostovanje Ivana Ivanovića na medijskoj produkciji Helmcast.
  Njihov projekat je da svi postanemo jedno veliko ništa! Gostovanje Ivana Ivanovića na medijskoj produkciji Helmcast.
 • Ivan Ivanović: 'U toku je teroristički napad na Srbiju, službe bezbednosti moraju da reaguju'!
  Pogledajte novo izdanje emisije Argument, gost je bio predsednik Konzervativnog pokreta Naši Ivan Ivanović.Autor i voditelj emisije: Dragan FilipovićProdukcija: Tv Tain (maj 2022.)
 • Ivan Ivanović: 'Region je pred vratima haosa, uskoro počinje novi sukob'!
  Pogledajte novo izdanje emisije Argument, gost je bio predsednik Konzervativnog pokreta Naši Ivan Ivanović.Autor i voditelj emisije: Dragan FilipovićProdukcija: Tv Tain (mart 2022.)
 • Intervju: Ivan Ivanović
  Gost emisije Intervju je bio Ivan Ivanović, predsednik SNP Naši. Teme razgovora:Politićki progon u Srbiji.Pregovori evroparlamentaraca sa predstavnicima vlasti I opozicije.Izbori u Rusiji, mešanje EU i zapadnih zemalja u unutršnja pitanja Ruske Federacije, odgovor Kremlja.Zamke povučenog Predloga zakona o unutrašnjim poslovima u Srbiji.
 • BEZ USTRUČAVANJA - Ivan Ivanović: Vučić je gotov, kriminal u Srbiji je zasmetao Amerikancima!
  U najnovijem izdanju emisije 'Bez ustručavanja' gost je bio predsednik Konzervativnog pokreta 'Naši' Ivan Ivanović. Pokret 'Naši' postoji već petnaest godina i cilj pokreta je očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije. Pokret je bio opozicija i u vreme Demokratske stranke i sada je na stanovištu da je politika Aleksandra Vučića izdajnička. Politički sistem u Srbiji po Ivanoviću je potpuno uništen od strane Aleksandra Vučića, ali on ide i korak dalje, on želi da uništi i živote svojih političkih protivnika. Za Ivanovića nema dileme da ne postoje ni obrisi da najavljeni izbori mogu biti demokratski. Sve televizije su privatizovane i pod kontrolom vladajuće stranke. Ivanović smatra da ovog puta neće biti pasivnog bojkota, već da će on prerasti u bunt. Ivanović objašnjava kako Vučić kupuje ljude, posebno lidere desničarskih organizacija. To su obično ljudi sumnjivih moralnih kvaliteta koji služe za predstavu, a koji umišljaju da su neki veliki i važni političari. Ivanović upozorava da je stanje u srpskoj crkvi katastrofalno i da je patrijarha Porfirija izabrala UDBA u organizaciji Gašića i Selakovića.