ПОРОДИЧНЕ ВРЕДНОСТИ И БОРБА ПРОТИВ БЕЛЕ КУГЕ

Традиционалне вредности и породица су темељ за раст и васпитање сваког појединца. Породица је уточиште и прва ћелија друштва у којој се формира сваки појединац, тако да наша православна традиција одиграва велику улогу у формирању личности детета, како би било заштићено од најезде антикултуре која долази из појединих западних земаља, и која се оличава у секташтву, наркоманији, материјализму, индивидуализму , идеологијама геј покрета, и осталих девијантних група.

Конзервативни покрет НАШИ предложиће усвајање Стратегије за превазилажење демографске кризе. Јер једна од најважнијих борби коју води српска држава је борба против беле куге.

Први задатак „Стратегије за превазилажење демографске кризе“ је очување српског народа.

Држава мора водити више рачуна о сваком људском животу, као драгоценој вредности. Данас од појединих економских група постоји тенденција да се смањи становништво земље и то представља директну претњу за наш суверенитет и државност.

Други задатак је спровођење програма за смањење смртности и повећање очекиваног трајања живота. Спречавање, откривање болести у раној фази, пружајући хај-тек медицинске негу која ће бити доступна свим сегментима становништва, у наредним годинама може значајно да смањи смртност од болести, имаће уједно и најзначајнији утицај на животни век.

Читава ова стратегија смањења смртности биће резултат комплексних административних, законодавних и превентивних мера које ће предложити Конзервативни покрет НАШИ, укључујући борбу против различитих врста несрећа. тровања и повреда.

Ове мере, заједно са стварањем повољног окружења за живот, посебно јачање контроле квалитета и безбедности хране, усвајању и имплементацији државних циљних програма развој масовне физичке културе и спорта, пропаганде здравог начина живота ће помоћи у смиривању демографске кризе.

Намера нам је да створимо све неопходне социјалне, финансијске, економске и законодавне услове за повећање плодности, заштите материнства и детињства, породичних вредности вредности и да се превазиђу напуштања и занемаривања.

Свака мајка до седме године живота свог детета добијаће просечну плату на нивоу Републике Србије док мајке које су родиле четворо или више деце добијаће доживатну плату, а по испуњењу година живота и пензију.

Ми смо уверени да ће успешно спровођење националних пројеката, државне подршке породицама са децом, убрзати решење демографских проблема.