Конзервативни покрет Наши позива све Србе са правом гласа у Француској да свој глас дају кандидаткињи Марин ле Пен на председничким изборима.

Марин ле Пен је осведочени српски пријатељ која се залаже за поништење признавања Косова од стране Француске и  безброј пута до сада рекла је да је срамота због учешћа Француске у НАТО бомбардовању СР Југославије 1999. године и која се залаже  за иступање званичног Париза из Северноатлантског савеза.

Такође, Марин ле Пен је увек била на страни  Русије за коју истиче да има кључну улогу у новом мултиполарном свету и да је контратег америчкој хегемонији. Руски модел је одржив, патриотски, штити традицију и националне вредности, одбија мондијализам који од трговине прави закон изнад свих осталих закона. Данашња ЕУ је постала црна рупа је политички став Марин ле Пен.

Конзервативни покрет Наши у то име позива све Србe са правом гласа у Француској да својим гласом помогну осведоченом пријатељу Србије и српског народа и да  свој глас на председничким  изборима у Француској дају Марин ле Пен.

 

Инфо служба

КПН