Конзервативни покрет Наши обавештава јавност да је  Фондација браће Рокфелер уплатила  60 000 долара Сави Манојловићу и његовом покрету „КРЕНИ – ПРОМЕНИ“ чиме је већ потврђено да се ради о агенту који заступа интересе страног утицаја у Србији.

Након прошлогодишње донације од 25 000 долара Саво Манојловић је добио нову већу донацију као награду за његове активности против Републике Србије и изазивање хаоса у више наврата, а све правдајући се борбом за права грађана.

Сасвим је јасно да Саво Манојловић не заступа интересе српског народа и Србије већ интересе САД и ЦИА од којих добија новац за своје субверзивне активности које немају никакве везе са политичком борбом, већ се ради о опробаном систему ЦИА за изазивање хаоса и стварању турбуленција и насилних промена у друштву.

КП НАШИ позива надлежне институције да у потпуности испитају рад и финансирање Саве Манојловића, као и због чега добија новац од фонда који је умешан у многе обојене револуције по читавом свету, док се у јавности крију иза промоције борбе за демократију, људска и грађанска права.

 

Инфо тим

КПН