Предстојећи општи избори у Босни и Херцеговини , који ће бити одржани 2. октобра, по свом значају и по својој важности за Србе из Републике Српске али и нас у Србији и широм света где год да су Срби , по свом значају и важности не заостају за досадашњим нашим политичким идентитетским биткама.

То овога пута има још већи значај за Србе и Републику Српску, јер бошњачко –западна коалиција покушава, као никада до сада да оспори њено постојање разним законодавно-правничким махинацијама са циљем да се Република Српска стави уза зид, прекрши Дејтонски споразум унитаризацијом БиХ.

Ваљда су рачунали да ће уз помоћ Запада добити снагу за то, те да вођа српског народа неће имати храбрости да се успротиви било каквом довођењу у питање Републике Српске, да се у Републици Српској неће пробудити ,,инстинкт самоодржавања,, те да Милорад Додик неће имати храбрости да заигра на све или ништа.

Међутим преварили су се и млађи Изетбеговић, данас водећи ратни хушкач на Западном Балкану али и поједини западни амбасадори у Сарајеву.
Превладала је Додикова одлучност да брани Републику Српску – српски Пијемонт, српску државну творевину с леве стране Дрине.

Јер под вођством највећег српског патриоте Милорада Додика, по ко зна који пут, појавила се одлучност да брани српску државну творевину с леве стране Дрине. Уосталом под вођством Додика Република Српска је претворена у српски Пијемонт.

Отуда победа Додика на предстојећим изборима где се кандидовао за председника Републике Српске, као и Жељке Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ, гарантује опстанак наше браће у Републици Српској на српском становишту.

Српски народ с леве стране Дрине, у Републици Српској ,не смеју себи дозволити да своје поверење дају онима који тргују истином са странцима, попут Јелене Тривић или Мирка Шаровића.

Какву то госпођа Тривић намерава да води политику ако се срдачно састала са нелегалним и неизабраним високим представник Кристијаном Шмитом ,кога Република Српска с правом не признаје, нека јасно каже народу у Републици Српској. Да ли ово двоје поменутих могу истрајати на српском становишту које повлачи силине ризике и личне жртве. Додик је показао да може.

Може ли Тривић, уз сво дужно поштовање према њој, достојно заменити Додика државника мегданџијског формата, који за разлику од Тривићеве ,која се све више служи туђим, страним наочарима, гледа искључиво српским очима. Наравно да не може.

Зато нема двојбе за опстанак Републике Српске глас за Додика.

Поготову када до нас стижу информације да су се Јелена Тривић и њен партијски колега градоначелник Бања Луке, Драшко Станивуковић договорили да поздраве најављених педесет њемачких војника као појачање Еуфора у БиХ, одлуком њемачког канцелара Олафа Шолца, оног Шолца који је недавно присуствовао приватној забави на којој је било најмање осам девојака дрогирано, како медији преносе ,, дрогом за силовање,,.

Оног канцелара Шолца који ће 19. августа морати да да исказ пред истражним одбором у Хамбургу. Шолцу се наиме пребацује да је током обављања функције градоначелника Хамбурга помагао ,,Варбург банци… у задржавању 47 милиона евра, потраживања пореских власти.

Управо Шолц, Шмит и ту њемачку братију прима и цени Тривић, Станивуковић и опозиција у Републици Српској, као своје менторе, како би се, уз њихову помоћ, решили Милорада Додика, односно Републике Српске.
Наш покрет са сједиштем у Аранђеловцу позива гласаче у Републици Српској, да на предстојећим изборима, не дају глас онима који имају више разумевања за политику сина Алије Изетбеговића и Олафа Шолца и Кристијана Шмита него за Милорада Додика, Жељку Цвијановић и остале српске патриоте.

Од исхода ових избора зависи опстанак српског народа са леве стране Дрине.

Не заборавите да је у овом свеопштем нападу на Републику Српску западних моћника, бошњачких политичара и њихових српских слуга, за све нас Србе ово идентитетска битка у чијем се центру бије битка за памћење наших српских жртава који су дали живот да би данас живјели слободно, као своји на своме у нашој држави Републици Српској а не испуњавали жеље странаца.

Зато на наредним изборима за правог Србина нема дилеме. Глас за Додика и Жељку Цвијановић је глас за опстанак Републике Српске.

Живјела Република Српска!

 

Конзервативни покрет НАШИ