Конзервативни покрет Наши подсећа јавност да је НАТО лобисти Вуку Драшковићу који позива на увођење санкција Русији, дистанцирање Србије од Путина, историјско НЕ Русији, у исто време супруга Даница Драшковић по трећи пут је изабрана у Одбор директора Нафтне индустрије Србије (НИС),и  налази се у руководству те компаније још од 2009. године, као кадар Српског покрета обнове (СПО) .

Већински власник НИС-а је руски Гаспром  са власништвом од 56,15 одсто, и Даница Драшковић прима плату од 771 000 динара, што очигледно њеном супругу Вуку Драшковићу ни мало не смета.

Конзервативни покрет Наши поставља питање како се Вук Драшковић као „високо моралан“ човек не жали на то што му супруга добија новац од већински руске компаније и седи у Одбору директора са Русима, које он толико презире и сматра ратним злочинцима.

Вук и Даница Драшковић деценијама живе на грбачи српског народа о којем у својим јавним наступима говоре све најгоре, а сада је исти случај и са руским народом којем прижељкују санције, док у исто време узимају на хиљаде евра седећи у Одборима руских фирми.

Инфо тим

КПН