Иван Ивановић председник КПН поставља питање Вуку Јеремићу лидеру Народне странке где је био 1999. године током НАТО агресије на СРЈ?

Вуку Јеремићу су пуна уста одбране Косова и Метохије, али за време НАТО бомбардовања СРЈ 1999. године није био у војсци као већина његових вршњака, али што је још горе није био ни у Србији како би се солидарисао са својим народом.

Док је српски народ страдао од НАТО бомби Вук Јеремић је живео у Лондону и радио за западне компаније  Дојче Банк, Астра зенека и остале и живео на високој нози.

Никаква шминкања политике биографије Вука Јеремиће не могу променити чињеницу да је током бомбардовања 1999. године бирао тапете за свој луксузни апартман у Лондону и да није био у Србији са својим народом.

Вук Јеремић је пример политичког мародера који у најтежим тренуцима кроз које је пролазио његов народ, није могао да буде уз њега и да се одрекне  луксуза, а сада жели да освоји јефтине поене и себе представи као патриоту који брани Косово и Метохију, изјавио је председник КПН Иван Ивановић.

 

Инфо тим

КПН