Бивше републике СФРЈ „Словенија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Македонија“ поново су се ујединиле, и то  у мржњи против Србије и на Генералној скупштини УН у Њујорку гласали су за усвајање резолуције о Сребреници кроз коју се српски народ карактерише као геноцидан.

Посебно интересантна је чињеница да управо они који су најодговорнији за распад СФРЈ и чије су државе поникле на ратним злочинима и убиствима попут Словеније  која је убијала невине дечаке који су служили војни рок у ЈНА, и Хрвата који су одговорни за најгнусније злочине у концетрационим логорима попут Јасеновца, или јединог дечијег логора на свету Јастребарско, који и даље негују култ усташтва којег се не одричу, који су одговорни за етничко чишћење у злочиначкој акцији Олуја, покушавају да од жртве направе злочинца и са себе сперу крв невиних Срба.

Конзервативни покрет „Наши“ не чуди ни срамна политика Босне и Херцеговине која никада није осудила злочине муслиманских терориста и муџахедина над српским живљем, која отворено велича ратног злочинца Насера Орића и која мисли да ће се кроз срамне резолуције прикрити истина о страдању српског народа широм БиХ и нанети штета Републици Српској.

Међутим посебно интересантно је гласање Црне Горе,  што у сваком смислу представља шизофрену ситуацију, да Срби гласају против Срба, али однарођене политичке елите под контролом страних служби очигледно не знају да ће се ова срамота за коју су одговорни памтити вечно.

О Македонији која је протекторат а не суверена земља не вреди ни трошити речи.

КП Наши такође напомиње да се државно руководство  Републике Србије храбро борило и да је ово начин и пример како се чува национални понос и достојанство.

Инфо тим

КПН