Конзервативни покрет НАШИ са задовољством обавештава јавност да су представници нашег покрета председник Иван Ивановић и потпредседник Марко Милојевић присуствовали свечаном пријему  у Београду, поводом прославе Дана независности Белорусије. Овај значајан догађај одржан је у духу пријатељства и међународне сарадње, наглашавајући блиске односе између Србије и Белорусије.

Наши представници имали су прилику да се састану са амбасадором Белорусије, Његовом Екселенцијом Амбасадором Белорусије Сергејом Малиновским и другим уваженим гостима, укључујући представнике дипломатског кора, културних институција и различитих организација.

Конзервативни покрет НАШИ изражава пуну подршку Белорусији и њеним напорима за одржавање националне независности и интегритета.

Посебно смо поносни на чврсте везе које постоје између Србије и Белорусије, а које се заснивају на узајамном поштовању и сарадњи. Верујемо да ће овај пријатељски однос наставити да се развија и у будућности, на обострану корист наших народа.

Конзервативни покрет НАШИ захваљује Амбасади Белорусије на топлом гостопримству и радује се будућим сусретима и заједничким пројектима.

Уверени смо да ће овај догађај додатно ојачати наше везе и допринети још ближој сарадњи између Србије и Белорусије.

 

Конзервативни покрет НАШИ