Конзервативни покрет НАШИ жели да изрази своју дубоку забринутост због деловања екстремистичких еко-активиста, предвођених Савом Манојловићем из организације Крени Промени, који  саботирају сваки облик инвестиција у нашој земљи.

Њихове активности укључују блокирање саобраћајница и пруга, претње немирима, државним ударом па чак и ратом, што представља озбиљну претњу по стабилност и безбедност Србије. Овакве акције, које доводе до паралисања нашег свакодневног живота, нису ништа друго до отворени напад на све грађане који желе мир, ред и просперитет.

Посебно желимо да истакнемо да ове групе, под изговором заштите животне средине, у ствари раде на заустављању важних инвестиција, укључујући и пројекте за експлоатацију литујума код Лознице, који могу донети значајан економски напредак нашој земљи. Овим се директно угрожава будућност Србије и спречава отварање нових радних места и побољшање животног стандарда наших грађана.

Конзервативни покрет НАШИ позива државне органе да хитно предузму све неопходне мере како би се заштитила земља од деловања ових еко-терориста. Захтевамо да се сви учесници у овим нелегалним акцијама, који тероришу грађане и раде у корист страних интереса, одмах приведу правди и да се против њих примене најстроже мере закона.

Србија је земља закона, реда и стабилности, и не смемо дозволити да мала група екстремиста диктира темпо нашег развоја и угрожава општу добробит. Позивамо све грађане да подрже напоре за очување стабилности и просперитета наше земље.

Заједно, морамо се супротставити свима који угрожавају нашу безбедност и будућност. Србија заслужује будућност у којој ће сви грађани моћи да живе и раде у миру и просперитету.

 

Инфо тим

Конзервативног покрета НАШИ