Конзервативни покрет „Наши“  вас обавештава да је објављена књига „Водич за спречавање обојене револуције“, аутора Ивана Ивановића. Ова књига представља свеобухватан и практичан приручник за разумевање савремених политичких манипулација и стратегија супротстављања обојеним револуцијама, феномену који је постао озбиљна претња стабилности многих држава.

Кроз пажљиву анализу историјских примера, укључујући догађаје попут Петог октобра у Србији, Арапског пролећа и протеста у Хонг Конгу, књига детаљно објашњава методе које користе стране силе и невладине организације за дестабилизацију влада. Аутор разоткрива улогу међународних актера попут CIA, USAID, NED, као и улогу страних агената у ширењу хаоса и подривању суверенитета држава.

„Водич за спречавање обојене револуције“ не само да пружа теоријски увид у ову комплексну тему, већ и нуди конкретне стратегије и кораке које државе и појединци могу предузети како би се супротставили овим изазовима. Аутор Иван Ивановић, кроз дугогодишње искуство и анализу глобалних политичких кретања, даје читалачкој публици јасне смернице за одбрану суверенитета, укључујући важност цензуре, контроле медија и доношења закона о страним агентима.

Ова књига је намењена политичарима, стручњацима за безбедност, аналитичарима и свим грађанима који желе да боље разумеју механизме обојених револуција и како их ефикасно спречити, а по први пут је представљена на Форуму патриота у Минску.

Инфо тим
КПН