Иван Ивановић председник Конзервативног покрета „Наши“ имао је част да се састане са његовом екселенцијом, амбасадором Кубе у Србији, Leyde Ernesto Rodríguez Hernández, у амбасади Кубе у Београду. На овом састанку, изразио је дубоку захвалност за подршку коју је Куба пружила Србији приликом гласања у Уједињеним нацијама око срамне резолуције о геноциду у Сребреници.

Амбасадор Rodríguez Hernández и Ивановић су разговарали о важности међународне солидарности и подршке у борби против неправедних и политички мотивисаних резолуција које имају за циљ да дискредитују српски народ. Куба је, као и увек, показала свој бескомпромисан став у одбрани правде и истине.

Такође, Иван Ивановић изразио је пуну подршку кубанском народу у његовој борби против економске блокаде и свих других облика притисака који су усмерени на њихову независност и суверенитет.

Конзервативни покрет НАШИ стоји уз Кубу у њеној борби за слободу и достојанство, и залаже се за праведан и солидарнији свет.

Ова посета је још један корак у јачању пријатељских односа између наших двеју земаља, који се заснивају на међусобном поштовању, солидарности и заједничкој борби за праведнији свет.

Срдачно захваљујемо његовој екселенцији амбасадору  Leyde Ernesto Rodríguez Hernández и народу Кубе на њиховој подршци и пријатељству. Заједно ћемо наставити да се боримо за истину и правду на међународној сцени.

Инфо тим

КПН