Конзервативни покрет „Наши“ најоштрије осуђује организовано прављење хаоса и немира од стране проусташке опозиције у Србији окупљене у покрету „МОРА БОРБА“, која током читавог данашњег дана изазива хаос како би прекинули изборни процес.

Предвођени осведоченим усташама попут Мирана Погачара, Брајана Брковића, Радомира Лазовића и њихових присталица, ова група покушава да пролије крв невиних грађана и уведе Србију у грађански рат, а све због тога јер грађани Србије не желе да гласају за њих.

Њихове акције су усмерене на подривање стабилности наше земље и дестабилизацију демократских процеса. Овај сценарио је јасно осмишљен како би се наметнула воља мањине која није у стању да добије подршку већине грађана путем легитимних и демократских избора.

Конзервативни покрет „Наши“ позива све грађане Србије да остану мирни и да не подлежу провокацијама које долазе од стране ове деструктивне групе. Такође, апелујемо на надлежне институције да предузму све неопходне мере како би осигурале ред и мир, као и заштиту свих грађана Србије од оваквих опасних и неодговорних поступака.

Ми смо уверени да ће народ Србије јасно и гласно одбацити ове покушаје дестабилизације и наставити да подржава мирољубиву, стабилну и демократску Србију у којој ће сви грађани имати прилику да изразе своју вољу на поштен и слободан начин.

Конзервативни покрет „Наши“ ће увек бити на страни истине, правде и стабилности наше државе, и наставићемо да се боримо против свих оних који желе да унесу хаос и немире у нашу земљу.

Инфо тим

КПН