Конзервативни покрет НАШИ позива на забрану деловања Антифа покрета и њихових огранака на територији Србије. Покрет Антифа, познат по својим екстремним ставовима и насилним методама, представља озбиљну претњу по стабилност и безбедност наше земље. Њихове активности су континуирано изазивале хаос и немире у бројним земљама широм света укључујући и САД, а сада покушавају да исте дестабилизујуће методе примене и у Србији.

Мариника Тепић, која је јавности позната као политичарка која се залаже за слободу и демократију, на свом Твитер налогу је промовисала Антифа покрет,  и промотер је екстремистичких политичких ставова.

Антифа покрет је у више наврата показао своје насилне намере и екстремистичке ставове у Србији што је довело до бројних инцидената, повреда и уништавања имовине и посебно су активни на подручју Новог Сада и Београда.

Њихови чланови делују ван закона, користећи се методама које су супротне свим демократским начелима и правилима цивилизованог друштва. Због тога, Конзервативни покрет НАШИ захтева да се хитно спроведе свеобухватна истрага о деловању Антифа покрета и њихових чланова у Србији.

Захтевамо:

  1. Хитну забрану деловања Антифа покрета и свих њихових огранака на територији Србије.
  2. Спровођење детаљне истраге о свим члановима Антифа покрета у Србији и њиховим активностима.
  3. Забрану свих облика промоције и подршке Антифа покрету у медијима и на друштвеним мрежама.
  4. Санкционисање свих појединаца и организација које су пружале подршку овом екстремистичком покрету.

Конзервативни покрет НАШИ ће наставити да се бори за очување мира и стабилности у Србији, те ће наставити да се супротставља свим облицима екстремизма који прете нашем друштву. Позивамо све грађане да нам се придруже у овој борби за безбедну и стабилну Србију, без присуства насилних и екстремистичких група.

Конзервативни покрет НАШИ