Конзервативни покрет Наши даје пуну подршку портпаролки Министарства спољних послова Русије Марији Захаровој, која је изложена нападима и увредама активиста Српске напредне странке.

Марија Захарова нашла се као мета ботова Српске напредне странке јер је фотографију лидера напредњака Александра Вучића како седи на столици у Белој кући упоредила са култном сценом из филма „Ниске страсти“ , када глумица Шерон Стоун прекршта ноге.

Фотографију је пратила реченица „Ако сте позвани у Белу кућу, а столица је постављена као да вас испитују, седите као на фотографији бр.2, ко год да сте. Верујте ми“, написала је она.

Ова констатација изазвала је бес напредњачких активиста који су започели да у име Александра Вучића шире  најгнусније увреде по друштвеним мрежама, а које су уперене ка Марији Захаровој.

Александар Вучић већ недељама преко својих медија и активиста води гнусну кампању против Руске Федерације коју оптужује да изазива немире у Србији и да га руши са власти.

Истина је једино да Александар Вучић води кампању против Руске Федерације и да потписује уговоре на штету сопственог народа и доказаних пријатеља попут Русије и Кине.

Конзервативни покрет поручује Александру Вучићу да барем једном престане да се крије иза својих ботова, медија и циркузаната попут Марка Ђурића и Александра Вулића и да изађе и каже своје мишљење и став према Русији, а не да га пласира преко поменутих.

Александар Вучић отворено ради против сопственог народа и његових интереса, али и против интереса српских вековних пријатеља са којима покушава да нас увуче у сукоб.

КПН