Конзервативни покрет Наши најоштрије осуђује изјаву Џоа Бајдена  председника САД у којој је Владимира Путина председника Руске Федерације назвао „убицом“.

Џо Бајден познат је по антисрпској и антируској политици и изјавама, а ми га као народ одлично памтимо по низу изјава против нашег народа попут:

Срби су буквално дегенерици, убице беба, касапини и силоватељи – рекао је Џо Бајден 1998. године за Си-Ен-Ен.

Исте године је изрекао и чувену реченицу којом се и данас хвали: „Ја сам тражио да бомбардујемо Београд“.

Све Србе треба затворити у концентрационе логоре по узору на нацистичке – једна је од најодвратнији изјава зликовца Бајдена, коју је изговорио 1999. године.

„Треба да одемо у Београд и да окупирамо ту земљу у јапанско-немачком стилу“, изјавио је 1999. године за МСНБЦ.

 Немамо посла са варварским ратом, већ са гласном и вулгарном српском екпанзијом и агресијом – једна је од Бајденових првих клетви против Србије, коју је изговорио 1993. године за НПР.

Ово је само мали део свеочанстава о Џо Бајдену и његовом ставу о српском народу и какве су његове истинске намере рема Србима и Србији.

Џо Бајден је истински убица и особа која своју политику заснива на угњетавању малих народа и покушајима успотављања светске доминације при чему им  је Русија непријатељ јер је један од бранича слободног света.

Владимир Путин је светла страна светске политике и гарант да за народе попут Срба и даље има правде и да их убице попут Џоа Бајдена неће уништити у својој болесној жељи за доминацијом.

Информативна служба

КПН