Конзервативни покрет НАШИ позива лидера ССП-а Драгана Ђиласа да се повуче из политичког живота Србије и да престане да прави даљу штету  народу и држави.

Драган Ђилас је до сада безброј пута доказао да му политика служи искључиво за мешетарење и стицање личног богатства, а не као средство преко којег би дао допринос за бољи живот грађана Србије и развој наше државе.

Богатство Драгана Ђиласа које се мери стотинама милиона евра је и његова основна водиља у бављењу политиком, односно његова политичка идеологија се своди на активности како  увећати лично богатство и како га сачувати.

Зато и не треба да нас чуде његове очајничке изјаве у којима поручује да је спреман да „уведе санкције Русији“ или његови одласци у Вашингтон где се састаје са Габријелом Ескобаром којег моли да га САД доведу на власт јер га не желе грађани Србије, а да ће за узврат беспоговорно испуњавати све што буду тражили од њега.

Конзервативни покрет НАШИ позива Драгана Ђиласа да се повуче из политичког живота и да престане са даљим обманама грађана Србије, јер он није никакав „лидер опозиције“ већ тајкун и западна марионета која не бира средства како поново да дође на власт.

 

Инфо тим

КПН